Intuïtief eten & leven

March 22, 2021

Mijn weg naar The Mindset Dietitian

2020 was een bizar jaar. Het begint zo stilaan wel door te wegen. Wat wil ik graag terug naar ‘het normale’. Tussen haakjes, want wordt het ooit wel weer normaal? Vrijheid is voor mij oh zo belangrijk en niet weten wanneer ik me weer volledig vrij ga kunnen voelen maakt me wat angstig.

Toch maakte ik vorig jaar ook een enorme groei door. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Begin 2020 zat ik vol inspiratie. Ik wist dat ik meer wou, maar had geen idee wat. Durf en moed ontbraken me, twijfels overvielen me. Ik wist dat ik niet voldoende gebruik maakte van mijn potentieel, maar hoe kon ik daar verandering in brengen?

Het is toen dat ik besloot de hulp van een coach in te schakelen. Ik hoefde niet lang te twijfelen wie dat zou worden. Ik volgde Anne-Sophie van Goesting al even op Instagram en na een kennismakingsgesprek wist ik dat zij de juiste persoon was.

En oh wauw, wat ben ik gegroeid. Na zes sessies was ik een ander mens. Ik weet nu eindelijk wat mijn talenten zijn, waar mijn interesses liggen, welke richting ik uit wil en het beste van al: Anne-Sophie leerde me vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Ik heb eindelijk voldoende vertrouwen om mijn eigen gevoel te volgen. Ze deed me inzien dat ik een eigen uniek pad heb om te bewandelen en dat de mening van anderen er eigenlijk niet toedoet.

Daarnaast leerde ik ook beter plannen, meer evenwicht vinden in mijn dagen, mijn agenda juist indelen, realistische deadlines stellen, milder zijn voor mezelf, en zo veel meer.

Ik durf nu nee te zeggen tegen opportuniteiten waar anderen van dromen, gewoon omdat ze op dat moment niet juist aanvoelen. Ik durf nu te springen omdat ik ook durf te falen. Ik durf mijn passies te volgen, ook al is dat niet zonder risico.

Anne-Sophie deed me inzien wat mijn innerlijke vuur in leven houdt en uitdooft. Zo weet ik wat me energie geeft, maar ook wat mijn energie leegzuigt. Ik ken mezelf nu zo goed, dat het veel gemakkelijker is om de juiste beslissingen te nemen. Tijdens de laatste sessie hadden we het bijvoorbeeld over grenzen stellen. We maakten hierbij de link naar mijn jeugd en privéleven. Want als ik dat al niet in privé-sferen kan, hoe kan ik dan verwachten dat het mij op professioneel vlak lukt?

De sessies zijn vaak gepaard gegaan met tranen, omdat ze heel confronterend zijn. Toch was ik elke keer achteraf zo dankbaar dat er weer wat onnodige kilo’s uit mijn rugzak verdwenen waren. Ik voel me vrijer dan ooit.

Het zal je dan ook niet verbazen dat ik Anne-Sophie aan reeds veel mensen heb aangeraden. Ben dan ook heel blij dat er nu ook een online traject is!


Om meer mensen te kunnen helpen (zo’n 1 op 1 traject neemt veel tijd in beslag en er hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan) ontwikkelde Anne-Sophie samen met collega Charlotte een cursus die je volledig vanuit je zetel op eigen tempo kan volgen. Hoe geweldig is dat?!

Op je gemakje te doorlopen, vanuit je living, en dat uiteraard aan een veel voordeliger tarief dan 1 op 1 sessies. Alle kennis die ze door jaren ervaring verworven hebben in één cursus, dat kan niet anders dan de moeite zijn!

Omdat ik aan Anne-Sophie zei dat ik haar al zo vaak had aangeraden maakte ze van mij een affiliate partner. Dat wilt zeggen dat als je de cursus via mij aankoopt, ik ook een klein percentage krijg. Dit doe ik uiteraard enkel en alleen maar wanneer ik ergens 1000% achter sta.

Met de code ‘alessiakorting’ krijg jij ook korting op de cursus!

Ik zeg u dat het je leven gaat veranderen en absoluut één van de mooiste cadeau’s is dat je jezelf kunt geven. 😉

Inschrijven kan  hier

​Liefs,

Alessia

P.S 1: Er zit ook een bonusmodule over intuïtief eten bij en die is met… mij, hehe!
P.S 2: Hoe leuk zien die twee er uit? 😉

Foto 1: Yukographer

Foto 2: Morrec

Leave a Reply

Your email address will not be published.