Het boek:
BYE BYE DIEET

Een boek voor iedereen die al dieet na dieet volgde zonder blijvende resultaten en een gezonde relatie met voeding wilt opbouwen door middel van intuïtief eten. Leer komaf maken met je eetregels die meer kwaad dan goed doen en leer luisteren naar de signalen van je lichaam. Aan de hand van de oefeningen zie je hoe je alle theorie in de praktijk kunt omzetten.

Aangezien een eetpatroon meestal een zichtbaar gevolg is van veel onderliggende factoren zie je in Bye Bye Dieet ook hoe je meer rust in je hoofd verkrijgt en met meer mildheid naar jezelf kunt kijken. Vervolgens leer je hoe je een gezonde relatie met je lichaam verkrijgt en een gezond bewegingspatroon kunt ontwikkelen zonder dat je het nog linkt aan gewichtsverlies. Want geef toe, dat heeft op de lange termijn nooit de gewenste effecten gehad.


Stap uit de dieetcirkel, werk aan een gezonde relatie met voeding, leer meer rust in je hoofd krijgen door bewuster te leven en leer vrede sluiten met je lichaam met Bye Bye Dieet. 

Boek + 10 GRATIS audiofragmenten: €24,99

* Ophaling kan in Mortsel, mail alessia@themindsetdietitian.be na bestelling om af te spreken.

Pre-order nu!

Pre-order nu jouw gesigneerde exemplaar mét 10 gratis audiofragmenten (alleen als je hier bestelt).
Wordt verwacht in maart 2022.

Als je het boek via mij bestelt hou ik er meer aan over en steun je me dus nog meer :-). Omdat ik uiteraard iets wil teruggeven krijg je er, van zodra ze klaar zijn, 10 gratis audiofragmenten bij. Een soort van mini podcast reeks, die perfect bij het boek aansluit.

Beluister de eerste gratis audio hier.

Geef je het boek graag cadeau? Duid dit aan bij de check-out en ik stuur een digitale cadeaubon op zodat je toch al iets kan afgeven.

* Ophaling kan in Mortsel,
mail alessia@themindsetdietitian.be
na bestelling om af te spreken.

176 p. - paperback - 240 x 170 mm