Mindsetkaarten
intuïtief eten

De Mindsetkaarten rond het thema intuïtief eten vormen jouw dagelijkse steun naar een gezonde relatie met FOOD, MIND & BODY. De set bestaat uit 43 kaarten aan affirmaties en korte oefeningen.


Affirmaties zijn korte, positief geformuleerde zinnen die je aan jezelf herhaalt. Bijvoorbeeld; "Ik vertrouw mijn lichaam wanneer het aangeeft dat het honger heeft.".

Als je affirmaties regelmatig herhaald kan je negatieve overtuigingen ombuigen in positieve. Je gedachten en overtuigingen bepalen voor een groot stuk je gedrag. Voel je je goed in je vel dan zal dit ook een positieve invloed hebben op veel aspecten in je leven. Deze kaarten helpen je hierbij.

Indien je kiest voor ophaling kan je na aankoop contact opnemen via mail met Matti of Alessia om een moment af te spreken.

matti@themindsetdietitian.be
alessia@themindsetdietitian.be

Een set van 43 kaarten vol affirmaties en oefeningen die je helpen bij het verbeteren met je relatie met FOOD, MIND & BODY. 

€24,95

Wat zijn affirmaties?

* Ophaling kan in Mortsel, Antwerpen-Zuid en Schoten

Nieuw!

Wat anderen vinden:

"Hey Alessia,
Ik ben SUPERblij met de kaarten. Het is mijn ochtendritueel geworden om er elke ochtend een te trekken en mij tot nadenken te brengen. Echt leuk!"

"Alessia,
Ik wil je heel graag bedanken voor je kaartenset. Ze helpen me heel erg op weg om mijn dag 'lichter' te maken. Ik trek er meestal eentje 's ochtends, dan beïnvloedt het mijn dag. Wauw! Ik kan niet meer zonder. Dank je voor je inspiratie. Dank je om JIJ te zijn."