Deze aardappelen lijken op het eerste zicht vrij ingewikkeld om te maken, wat er voor zorgde dat ik er ook heel lang mee gewacht heb om ze eindelijk eens uit te proberen. Maar niks is minder waar! Het is echt enorm eenvoudig. En geef toe, hoe lekker zien ze er uit?!
Ingrediënten:
2-3 vastkokende aardappelen per persoon
Olijfolie
1 geperste knoflook of knoflookpoeder
Peper en zout
Peterselie of andere verse kruiden
Bereiding:
Verwarm de oven op 180 graden
Snij de aardappelen zoals op de foto. Gebruik 2 houten lepels om de aardappel tussen te steken, dit voorkomt dat je helemaal door de aardappel snijdt.
Schik de aardappelen in een ovenschotel.
Meng wat olijfolie met peper, zout en look.
Smeer de aardappelen in adhv een borsteltje of met een lepel. Zorg ervoor dat de olie goed tussen de schijfjes komt.
Laat ze gedurende 45-50 min garen in de oven.
Comments